Custom kabinet del 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag d. 23 og mandag d. 26 marts.

I del 1 havde jeg øvet mig i at svejse, og fået metallet hjem, og nu skal jeg til at starte på mit projekt, jeg har haft en bestilling på 2 metalklinger på nettet, og de var i postkassen fredag, perfekt. Klingerne passer til en ganske normal gerringssav udstyret med en rugbrødsmotor(mig).

Først startede jeg med at bygge bordet jeg skulle bruge til at save metallet ud i de rigtige længder.

Bordet består af en gammel dør med 2 bukke under, jeg skruede gerringssaven fast til døren, og lave en intermistisk stopklods som skulle sørge for at jeg savede 8 stykker metal ud i den samme længde.

At håndtere en metalstang på 6m er ikke helt nemt, men jeg fik skruet nogle træstykker på efter gerringssaven til højre, og i sidste ende hvilede stålet på nogle tønder.

Her er et billede med stålet spændt op:

 

Og så var det ellers bare derudaf, langsomt hehe, det tog noget tid, ca. 4 0,5L Øl. Samt en lille detour til min søster, jeg skulle installere et spil på en lille lyserød håndholt nintendo tingest for min søsters datter. Der kommer lige et par billeder mere at processen:

Og et mere:

 

Nu har jeg fået skåret de 8 stykker ud som toppen og bunden af cuben skal bestå af, her er et billede:

Når i nu ser overstående billede må i tænkte, den ser da lidt stor ud? Det er rigtigt, selve cuben's ydre mål bliver ca 61cm x 61cm x 61 cm.

 

Inden jeg begynder at svejse rammen til toppen, og rammen til bunden sammen, har jeg skåret lidt at metallet i de 45graders vinkler, det er for at jeg måske bruger nogle at rørene til at trække nogle ledninger indvendigt. Til feks. blæsere og lign.

Her har jeg samlet toppen at cuben med nogle vinkler(ved ikke lige det præcise navn for dem) :

 

 

Her har jeg lige punksvejset, for at holde sammen på toppen, jeg fuldsvejser ikke før helt til sidst når jeg har salmet cuben, her er et billede at toppen:

 

Jeg havde desværre ikke mere tid idag (mandag 26 marts), skulle jo også lave lidt her til hjemmesiden, men jeg regner med at få lave lidt mere her i løbet af ugen, som så bliver til del 3.

Jeg regner med at få savet de 4 lodrette stænger som skal forbinde toppen og bunden, og muligvis svejse det sammen til cuben, jeg får nok ikke fuldsvejset før næste uge, da den elektrodesvejser jeg bruger kan ikke svejse så længe af gangen.

 

Mvh. Petter1979

 

 

 

Uglevang.dk © 2007