Custom kabinet del 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                       Tirsdag 03/04/2007:

Jeg havde desværre ikke tid i sidste uge(uge 13), men jeg havde lidt tid idag med svejse bund og top færdig, jeg havde nogle problemer med at svejse med Sweismeister elektrodesvejseren, så jeg gik over til den gamle ESAB svejser, jeg skal nok tage et billede af den senere.

 

Her har jeg samlet toppen og bunden, og havde svejset lidt med sweismeisteren før jeg skiftede over til den gamle ESAB:

 

 

 

Sweismeisteren kan max give 105Ampere, og det er lige i underkanten, da jeg er nybegynder i at svejse, så at gå over til den gamle ESAB gik lidt bedre, pt. bruger jeg 123A instilllingen. Dens område er imellem 30-150A.

Her er jeg ved at fuldsvejse toppen og bunden af mit  kabinet med den gamle ESAB:

 

 

 

Her er et kig tæt på et hjørne:

 

 

 

Efter jeg har svejset toppen og bunden har jeg slebet hjørnerne med en vinkelsliber, jeg venter dog med at slibe fuldstændigt til jeg har færdiggjordt kabinettet.

Her er jeg igang med at save de lodrette rør til, 3 øl senere er de savet ud, det tager noget tid at save det ud med håndkraft:

 

 

 

Og til slut for i dag et sidste billede hvor jeg er færdig med at save de rør ud jeg skal bruge:

 

 

Det var så slut for idag, men jeg håber at jeg kan fortsætte i morgen, med at svejse kabinettet, men det afhænger om jeg er for træt efter løbeturen med en god veninde.

Ellers håber jeg på at jeg har en ledig dag i påsken.

 

 

Onsdag 04/04/2007:

Jeg havde lidt tid til at fortsætte idag, jeg har slebet de 4 rør, og skal så til at svejse dem på bunden, jeg gik lidt og tænkte hvordan jeg skulle placere dem præcis, og efterfølgende svejse dem på uden at jeg har toppen til at holde på dem, jeg har simpelhen ikke nok skruetvinger til at montere alle 4 lodrette rør, og samtidig holde toppen på plads.

Jeg kom på en løsning hvordan jeg kunne fastgøre et rør mens jeg svejser, her er et billede:

Jeg fandt 2 stykker massivt jern, og tænkte at jeg kunne udnytte, firkantrørets vinkler til at præcis placere det lodrette rør. Derefter punktsvejser jeg 2 steder, og gør det samme med de 3 resterende rør. Jeg fuldsvejser ikke før jeg er sikker på at alle hjørnerne passer sammen.

 

 

 

Her har jeg svejset de 4 lodrette rør på bunden, og derefter lagt toppen ovenpå:

Efter dette billede blev taget, løbt mit kamera tør for strøm, men jeg fortsatte lidt, og fik svejset toppen på også, jeg har fuldsvejset det hele, mangler få steder, da jeg skulle ud og løbe med min veninde. Jeg regner med at få taget et billede af hvor jeg er færdig med at svejse på kabinettet i starten af del 4.

 

Dette var enden på del 3, men jeg regner med at jeg får fuldsvejset i del 4, og beskriver mine ideer, for hvad der videre skal ske med kabinettet. Dette vil nok ske i næste uge, da min påske er optaget.

 

Mvh Petter1979

 

Uglevang.dk © 2007